Veb sajt na adresi https://darotekakeno.rs predstavlja on line prodavnicu Daroteke Keno iz Kraljeva, u daljem tekstu DK.

DK se trudi da na stranicama opiše i predstavi proizvod što je bliže i tačnije moguće. Zbog dinamike menjanja tržišta moguća su mala odstupanja proizvoda od opisa. Ukoliko je došlo do velikih odstupanja proizvoda od opisa isti možete vratiti (u originalnoj ambalaži i neupotrebljavan).

DK ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija sa ovih stranica u svrhe koje izlaze van okvira njihove predviđene upotrebe.

Plaćanje robe se može izvršiti uplatnicom na šalterima banke i pošte ili pouzećem kada primite robu.

Dostava se vrši kurirskim službama na teritoriji Srbije bez Kosova ili dirketnim preuzimanjem u DK u Kraljevu. Ukoliko u roku od 7 dana ne dođe do plaćanja ili potvrde narudžbenice ista se stornira i briše. DK se obavezuje da isporuči robu na tačno naznačenu adresu u odgovarajućoj ambalaži i sa potpunom dokumentacijom. DK zadržava pravo da robu ne isporuči kupcu ukoliko je porudžbenica nepotpuna ili netačno popunjena i ne postoji mogućnost potvrde narudžbine.

Povraćaj robe se vrši o trošku kupca osim u slučaju da je proizvod koji ste dobili neispravan ili pogrešan artikal. Rok za povraćaj robe je 14 dana od dana prijema i ista se mora vratiti u originalnoj ambalaži sa kopijom fiskalnog računa ili otpremince od kurirske službe.

U slučaju reklamacije molimo Vas da nas kontaktirate u najkraćem roku i budite uvereni da smo spremni da nađemo zajedničko rešenje. Garancija se gubi u slučaju pokušaja povravke ili izmene artikla od strane ne ovlašenog lica.

Sve iskazane cene na sajtu su po važećem maloprodajnom cenovniku internet strane DK sa uračunatim PDV-om.

Korisnici su dužni da čitaju prava i uslove korišćenja, te se smatra da su upoznati sa aktuelnim pravima u trenutku kupovine i da su ih u celosti razumeli.